G-BJ7EVSHQ1J

Кондиціонер для сервера - який вибрати?

Категорії

Яким має бути кондиціонер для сервера?

У серверній кімнаті є свої правила. Це єдине місце в компанії, яке ніколи не перестає працювати. Тому кондиціонер тут повинен бути в основному ефективним. Це пов'язано не стільки з технічними параметрами, скільки відповідним місцем та вибором пристрою до розміру кімнати. Кондиціонер також повинен бути технологічно вдосконалений для забезпечення ретельного контролю температури та безперебійної роботи протягом усього часу. Однак ми не повинні забувати про фінансове питання. У великих корпораціях ми можемо легко знайти найкраще обладнання та бригаду, яка прийме всі важливі аспекти. Однак у невеликих компаніях, де бюджет часто обмежений, вам доведеться витратити багато часу на пошуки ідеального обладнання за відповідною ціною.

Який кондиціонер повинен бути на сервері?

Найголовніше - передбачити певні речі, які можуть статися. На жаль, ви ніколи не можете передбачити, коли відбудеться несподівана невдача. Тому на сервері повинні бути два кондиціонери. Вони переносяться в змінний режим роботи. Поки один кондиціонер працює, іншому вдається відновитись. Наприклад, робочий цикл може бути встановлений на 24 години. Ця методика допомагає збільшити термін служби обладнання та зменшує ризик збоїв через перевагу. Більше того, маючи двох кондиціонерів, ми можемо страхувати себе у разі відмови кондиціонера. Це система управління, яка може увімкнути один із пристроїв при прольоті іншого. Завдяки цьому ми можемо бути впевнені, що один кондиціонер завжди буде працювати. Тому відповідні водії - це необхідні одиниці роботи для такого обладнання.

Кондиціонер - інтегральний елемент кожного відправлення

Тож якщо ваша контрольна зал все ще не має відповідних кондиціонерів, не забудьте змінити їх. Найкраще звернутися до досвідчених фахівців, які виберуть відповідне обладнання для цієї кімнати. Це насамперед розміри відправки, вентиляції та потоку повітря. Виходячи з цього, ви можете вибрати правильні кондиціонери та поєднати їх у складу добре встановленої команди. Важливо, щоб таке обладнання керувало відповідальною особою або субпідрядником, який завжди буде готовий до роботи. Регулярні перевірки та заміну фільтрів забезпечать найкращі результати та тривала безперебійна робота.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину