G-BJ7EVSHQ1J

Як працює кондиціонер?

Категорії

Кондиціонер складається з двох частин. Один (зовнішній блок) встановлюється поза кімнатою - найчастіше на даху, стіні або поруч із будівлею. Другий (внутрішній блок) встановлений посередині. Завданням пристрою є транспортування повітря за межами будівлі.

У цьому випадку вирівнюється температура повітря та його вологість, а також його додаткова фільтрація. Видалення зайвого тепла є завданням зовнішньої одиниці, а забезпечення його високої якості завдяки фільтрації, іонізації та розподілу - це зобов'язання внутрішнього кондиціонера. Обидві частини з'єднані трубами, уздовж яких повітряних насосів.
Внутрішні блоки можуть мати іншу форму - залежно від потреб замовника. Це можуть бути кондиціонери стіни, стелі або підлоги - встановлені аналогічно радіаторам.

 


Охолодження


У зовнішньому блоці компресор стискає пари, утворюючи потік холодоагенту високої температури та високого тиску. Цей газ проходить через теплообмінник - його охолоджують повітрям від будівлі та зріджуються. Рідина, як і раніше під високим тиском, подається до клапана, де вона розширюється. Як результат, його температура різко падає - приблизно до 0 градусів. Холодна рідина поглинає нагрівання повітря, що накачається в будівлю і випаровується - потім вона знову стискається.

 

 

 

Охолодження та нагрівання

Кондиціонери можуть бути не лише ідеальними кондиціонерами. У перехідні сезони - восени та навесні - вони можуть перетворитися на ефективні обігрівачі. Для цього система змінює порядок. Він витягує тепло з навколишнього середовища і дає його в повітря, яке закачається в будівлю. У той же час слід зазначити, що концепція "тепла" в цьому випадку буде значно розширена. Якщо температура на 2 градуси вище нуля у людей може бути пов'язана з холодом, то тепловий насос Чіго знайде в ньому достатньо енергії, щоб постійно нагрівати повітря в будівлі.

 

Комфорт одним натисканням кнопки!


Невеликий зручний пульт дистанційного керування, оснащений РК -дисплеєм, збільшує комфорт використання кондиціонера.
Ви можете легко запрограмувати температуру, налаштувати кондиціонер для нічного режиму, нормальну роботу або водовідведення повітря. Функція "Я відчуваю" гарантує вибір оптимальних робочих параметрів для поточних умов. Ви можете легко запрограмувати кондиціонер та бажану температуру в кімнаті. Наприклад, якщо ви повернетесь з роботи о 17:00, ви можете налаштувати включення пристрою в будні дні о 16:30. Таким чином, ви потрапите в свіжу і прохолодну квартиру.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину