G-BJ7EVSHQ1J

Який тепловий насос вибрати в Харкова

Категорії
Зміст
  1. Тепловий насос стає все більш популярним джерелом тепла в Харкова.
  2. Принцип роботи теплового насоса.
  3. Як це можливо?
  4. Chigo кондиціонери з функцією нагріву фактично ефективні теплові насоси.
  5. Теплові насоси в Харкова.

Тепловий насос стає все більш популярним джерелом тепла в Харкова.

Інсталятори все частіше пропонували наші пристрої не тільки для охолодження, але і для опалення. За останні 30 років вони розвинулися з новими та найкращими компонентами, підвищуючи ефективність та ефективність. Незважаючи на те, що принцип роботи не змінювався протягом багатьох років, використання нових моделей компресорів спеціального дизайну, керованого продуманими системами управління, використовуючи сучасні холодоагенти та складні компоненти, зробило його все більш популярним джерелом тепла по всьому Харкова.

Принцип роботи теплового насоса.

Використовуючи фізичні властивості спеціально вибраного середовища, тепловий насос здатний збирати тепло з джерела низької температури та перетворити його на високо -температурне джерело тепла.

Як це можливо?

Холодоагент R32, який зараз використовується в теплових насосах, при відповідному тиску та температурі, які досягаються за допомогою компресора та непрямих елементів охолодження, можуть випаровуватися навіть при негативних температурах (конденсатор, який дає тепло з температурою в багато разів більший, здатний Нагрійте воду в радіаторах понад 60 °.

Тепловий насос, очевидно, потребує енергії для виконання цієї трансформації, головним чином в електроенергії. Тоді це має сенс? Безумовно, так, оскільки кількість тепла, яку здатний подавати тепловий насос, значно перевищує кількість електроенергії, витраченої на його квитанцію.

Сучасний тепловий насос із споживанням 1 кВт електроенергії здатний повернути навіть більше 5 кВт теплової енергії!

 


Chigo кондиціонери з функцією нагріву фактично ефективні теплові насоси.

Усі пропоновані кондиціонери мають функцію опалення - це теплові насоси, які можуть бути ефективним джерелом тепла. Окрім приємної прохолоди влітку, вони також іноді будуть служити джерелом тепла прохолодними вечорами або навіть єдиним інструментом опалення. Повітряні кондиціонери також є відмінним рішенням для офісів опалення та охолодження. Можливість встановити черговий 8 ° С, щоб заощадити енергію у вихідні або нічні години, а швидке нагрівання повітря, коли це необхідно, є незаперечними перевагами наших пристроїв. Крім того, всі ці налаштування можна зробити віддалено через додаток по телефону.

Теплові насоси в Харкова.

Опалення будинку зазвичай проводиться через нагрівання води. Тут на перший план виходить тепловий насос повітряного повітря, що є зручним, екологічно чистим та економічним джерелом тепла.

Обидва типи покривають діапазон потужності від 6 кВт до 16 кВт, що дозволяє точно налаштувати тепловий насос до нагрітої будівлі. Дизайн цих насосів дозволяє нагрівати кімнати як системою підлоги, так і класичними радіаторами. Він також може легко нагрівати гарячу воду для побутових потреб. Система управління також призначена для складних 2-зонових систем та взаємодія з іншим, додатковим джерелом тепла та з сонячною або фотографічною установкою.

 


На відміну від ґрунтових або водних теплових насосів, незаперечна перевага повітряних насосів повітря - це простоте встановлення та нижча ціна. Крім того, зростаюча кількість фотоелектричних установок дає нам електроенергію для роботи теплового насоса, що дозволяє нам комфортно, екологічно чисті та дешево.

Коли 11 років тому Арктика почала співпрацювати з Чиго, ніхто не думав, що теплові насоси відповідатимуть на попит на екологічно чисті та зручні джерела тепла.

Наш широкий спектр сучасних теплових насосів Chigo є економічними та ефективними джерелами тепла, які в ідеалі відповідають тенденціям змін навколишнього середовища, що відбуваються у всьому світі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину