G-BJ7EVSHQ1J

Розділений кондиціонер або мобільний кондиціонер?

Категорії
Зміст
  1. Постійний кондиціонер - це все, що вам потрібно знати про це
  2. Стаціонарний кондиціонер моноблока
  3. Фіксований спліт фокус
  4. Мобільний кондиціонер - все, що вам потрібно знати про нього
  5. Постійний кондиціонер або мобільний кондиціонер?

Постійний кондиціонер - це все, що вам потрібно знати про це

Стаціонарний кондиціонер відрізняється тим, що він встановлений на стіні (або на стелі - якщо ви обираєте таку модель) і є весь час. Тому вам потрібно добре подумати про те, де ви хочете розмістити наш кондиціонер. Варто консультуватися з фахівцем, який знає, як це зробити, і розповідає, де пристрій дасть нам найкращі результати.

Стаціонарний кондиціонер може бути двома типами моноблока та розділеного типу. Версії характеризуються кріпленням, дизайном та потужністю.

Стаціонарний кондиціонер моноблока

Такий кондиціонер не дуже зручний. Ми говоримо про метод складання. Кондиціонер Monoblock - це один пристрій, який повинен бути частково всередині і частково одночасно. У зв'язку з цією необхідністю у нас мало місця для маневру, і нам потрібно відбутися для встановлення достатньої кількості проблемного обладнання. Всередині будівлі встановлюється випаровування, і повинен бути елемент для перенесення тепла з конденсатора назовні. Цей тип кондиціонування часто закриває вікно і, таким чином, зменшує кількість проникаючого сонця.

Фіксований спліт фокус

У свою чергу, розділений фокус складається з двох незалежних пристроїв. Це внутрішня одиниця, або випарник, і зовнішня одиниця, або конденсатор. Обидва елементи можна розділити на кілька метрів. Тож не потрібно встановлювати кондиціонер на незручному місці для нас. Більше того, система розколу є більш потужною, ніж моноблок. Підключення обох кондиціонерних блоків здійснюється за допомогою фреонних труб з міді, які є досить тонкими і не потребують великого втручання в конструкцію стіни.

Мобільний кондиціонер - все, що вам потрібно знати про нього

Перевага вибору портативного кондиціонера полягає в тому, що ми можемо розмістити його в будь -якому місці. Нам не потрібно негайно вирішувати, в якій кімнаті ми встановлюємо установку. Ми можемо взяти кондиціонер з нами де завгодно. У цьому випадку у нас також є дві версії пристрою. Ми можемо вибрати кондиціонер з моноблоком або двома секціями.

Портативний кондиціонер моноблоку, безумовно, голосніший. Опція з двома частинами дозволяє вивезти елементи шуму поза будівлею. Однак у цьому випадку вікно або балконні двері повинні бути постійно Аджар. Тим не менш, кабелі, що з'єднують внутрішні та зовнішні блоки, зручні та тонкі, тому це не повинно бути великою проблемою. Таким чином, портативний кондиціонер, що складається з двох частин, набагато тихіший і ефективніший, ніж варіант моноблока.

Постійний кондиціонер або мобільний кондиціонер?

Постійне кондиціонер, безумовно, є більш естетичним та практичним. Однак ми не можемо передати його в будь -який час. Перевагою, звичайно, є його сила та ефективність, що набагато вища, ніж у портативного кондиціонера. Тим не менш, для людей, які хочуть перевірити ефективність та потребу в охолодженні, портативний кондиціонер може стати хорошим вибором для початку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину