G-BJ7EVSHQ1J

Підлога, стеля або кондиціонер стін - що вибрати?

Категорії

Кондиціонер стіни

Стаціонарна кондиціонерна кондиціонер, тобто всі пропозиції з нашої пропозиції, знаходяться в розколінні та багатоплетах.- Ідеальне рішення як для комерційних будівель, так і для приватних будинків та квартир. Їх простий, сучасний дизайн вміститься в будь-який інтер'єр у елегантному спа-центрі, сервісній точці або приватній клініці. Їх велика перевага - швидка установка - найпростіший варіант розколу за годину - який можна здійснити на спорудах, що будуються, і вже введені в експлуатацію. Стінний кондиціонер має невеликі розміри внутрішнього блоку, тому він може поміститися навіть у невеликому просторі. Для кімнат, де оцінюється кожен квадратний сантиметр простору, настінна модель стане розумною ідеєю. У нашому реченні є моделі в необроблених кольорах часу - білі, сірі та чорні - вони підходять для різних інтер'єрів та типів приміщень.

Кондиціонер підлоги

Інший тип пристрою для охолодження приміщень у Харкова - це кондиціонери для підлоги. Він відрізняється насамперед на місці встановлення. Пристрій виглядає як радіатор і, як він, найчастіше розташований на кілька сантиметрів від підлоги. Виробники кондиціонерів підлоги рекомендують встановити їх під вікном, біля стіни або в ніші. Також рекомендується там, де мало місця, і немає стелі розтягування. Унікальність таких моделей полягає в тому, що їх можна використовувати як обігрівач. Передня частина внутрішнього блоку виготовлена ​​з матеріалів, які нагріваються як радіатор (наприклад, алюміній) - це і відсутність, і перевага. Люди з маленькими дітьми або домашніми тваринами повинні звернути увагу на те, наскільки підлога підлога нагріває, і чи занадто гаряче. Кондиціонер для підлоги, як і настінний кондиціонер, може бути встановлений у комерційних та приватних будівлях. Найчастіше його обирають люди чи компанії, які потребують нерухомого кондиціонера в місці з обмеженими можливостями.

Кондиціонер

Останній пристрій для охолодження приміщень у Харкова, яке входить до нашого міні-рейтингу,-це кондиціонер стелі. Ця модель з’являється під багатьма іншими іменами - включаючи Стельова або настінна пристрій. Чим ця пропозиція відрізняється від інших? Стельові моделі нижче стіни. Вони найчастіше встановлюються у великих кімнатах, таких як ресторани чи весільні зали. Вони також відрізняються швидким ефектом - холодне повітря кидається навіть на десяток метрів, тому ви можете швидко та ефективно прохолодити навіть велику площу. Кондиціонер стелі використовується для високих приміщень, його можна встановити - залежно від конкретної версії та рекомендацій виробника - безпосередньо до стелі або стельової конструкції.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину