G-BJ7EVSHQ1J

Що таке енергетичний аудит?

Категорії
Зміст
  1. Що таке енергетичний аудит?
  2. Чи варто проводити аудит енергії?
  3. Хто проводить аудит енергії?
  4. Скільки коштує енергетична точка?
  5. Енергоуудит та спрощений аналіз енергії

Що таке енергетичний аудит?

Energoaudit - це свого роду аналіз стану будівлі. Таку експертну думку може дати лише досвідчений фахівець. Тільки він має відповідні знання та підготовку, які дозволять йому перевірити та проаналізувати стан будинку. Спеціаліст збирає різні дані. Перш за все, перевіряється, скільки енергії споживається будинком та його пристроями, такими як кондиціонер та інша електроніка та побутова техніка. Він також знаходить місця, куди відходить тепло. Виходячи з цього, він визначає, яка обробка та заходи повинна виконуватися як частина теплової модернізації будівлі. Такий попередній аналіз дозволяє оцінити витрати, пов'язані з запланованою роботою.

Чи варто проводити аудит енергії?

Вирішальна перевага енергетичного аудиту - ознайомитися з фактичним станом будівлі. Виходячи з аналізу, ми можемо визначити, що потрібно відремонтувати, що потребує заміни та що є у хорошому стані. Іноді може виявитися, що завдяки аудиту енергії ми заощадимо гроші. Це випадок, коли ми планували замінити вікна та двері, і достатньо ізолювати будівлю. Це дозволяє виконати лише ту роботу, яка вам потрібна, не витрачаючи грошей на щось нормальне. Однак є деякі збори, пов’язані з аудитом. Вони вигідні?

Хто проводить аудит енергії?

Аудит Energo проводиться лише кваліфікованими фахівцями - енергетичним аудитором або консультантом з енергетики. Це означає, що ми повинні знайти таку людину і платити йому за виконану роботу. Що таке фахівець з аудиту енергії? Така людина повинна мати знання в галузі енергетики, екології та цивільного будівництва. Крім того, крім такого фахівця, необхідна наявність консультанта з енергетики. Обидва фахівці повинні мати відповідні сертифікати та завершені курси. На щастя, знайти таких людей не складно. В Інтернеті є списки енергетичних аудиторів.

Скільки коштує енергетична точка?

То скільки ми заплатимо за такий енергетичний аудит? Ціна залежить від розміру будинку, даху та того, як будинок нагрівається. Вартість аудиту також вища у великих агломерах. Тому необхідно індивідуально уточнити, скільки коштуватиме енергетичний аудит у нашому будинку чи квартирі. Тип будівлі, який вона застосовується, також залежить від того, скільки витрат на енергетичний аудит: суми відрізняються для житлових будинків та різні для нежиттєздатних. Інші прайс -листів також є дійсними для громадських будівель. Не менш важливою є повнота існуюча технічна документація та технічне обладнання перевіреного об'єкта.

Енергоуудит та спрощений аналіз енергії

Варто також знати, що енергетичний аудит - це один із двох методів кваліфікації в рамках програми «чисте повітря». Другий варіант - провести спрощений аналіз енергії. Що саме вона? Спрощений аналіз енергії проводиться власником будівлі. Досить завантажити відповідну форму та заповнити окремі поля. Такі дані дозволяють оцінити масштаб проекту теплової модернізації. Однак такий аналіз не такий точний, як енергетичний аудит.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину