G-BJ7EVSHQ1J

Етикетки на кондиціонерах - маркування споживання енергії

Категорії
Зміст
  1. Що таке маркування енергії?
  2. Що означають листи про маркування енергоефективності? На заняттях з економії енергії
  3. Що ще ми можемо знайти на етикетці енергоефективності?
  4. Зміни маркування енергоефективності
  5. Кондиціонер - рахунки електроенергії

Що таке маркування енергії?

Що таке маркування енергії? Це етикетка, яку слід розміщувати на кожному домогосподарському пристрої та джерелі світла, оскільки це вимагає Директиви ЄС 2011 року. Маркування енергоефективності містить основну інформацію про цей пристрій. Він включає назву моделі кондиціонування, споживання енергії, сезонну ефективність роботи та рівень опублікованого шуму. Така інформація є надзвичайно важливою при виборі цього кондиціонера з урахуванням ваших потреб - для багатьох пріоритетним є, наприклад, енергоефективність або спокійна робота. Тому ми повинні перевірити етикетку енергії під час покупки. Будь -який кондиціонер, що продається на ринках Європейського Союзу, повинен мати цю інформацію. Це чудова зручність для всіх споживачів.

Що означають листи про маркування енергоефективності? На заняттях з економії енергії

Енергетична етикетка містить кольорові позначки з літерами алфавіту. Це: A, B, C, D, E, F і G. Кожен з них означає різний ступінь споживання енергії кондиціонування. Лист A означає найвищий клас енергоефективності. Подальші листи означають нижчий рівень енергозбереження. Отже, пристрої з маркуванням G споживатимуть найбільшу електроенергію. Сучасні технології, які швидко розвиваються, призвели до появи нових енергетичних груп та підгруп у рамках існуючих класів енергоефективності. Тепер у нас також є класи A+, A ++ та A +++. Щоб проілюструвати різницю між різними класами енергоефективності, слід знати приклад таких значень. Таким чином, пристрій з класом споживання енергії в споживах електроенергії як інтегральний на 10% більше, ніж пристрій з класом А. Хоча пристрої з класом споживання енергії дорожчі, вони набагато вигідніші з подальшим використанням. Ми платимо менше за електроенергію і в той же час захищаємо навколишнє середовище.

Що ще ми можемо знайти на етикетці енергоефективності?

Позначення споживання енергії базується не лише на самому споживанні енергії. Енергетична етикетка також включає карту Європи. Кондиціонер з опаленням (докладніше про опалення на сторінці кондиціонування) мають три різні кліматичні зони, які видно на цій карті. Під час розвитку енергетичного класу враховуються погодні умови в цій країні. Режим охолодження кондиціонера має лише одну зону, тому це не важлива інформація.

Кондиціонери позначені не лише класом споживання енергії. Ми можемо знайти дві інші категорії: індикатор ER та COP. В даний час перший відомий як SEER, або енергоефективність для режиму охолодження. Другий зараз називається SCOP і має таку ж ефективність, але для режиму нагріву. У новій номенклатурі форма досліджень цих кількостей дещо змінилася. Попередні показники не відповідали реальності в лабораторії.

Зміни маркування енергоефективності

У березні 2021 року набуть чинності нові правила маркування енергетики та маркування побутових приладів. Поправка вводить, серед іншого, повернутися до семи -часу шкали, і це кількість класів енергоефективності, без додавання переваг, які все ще з'явилися. Тільки найсучасніше обладнання буде визначено як клас А, отже, деякі продукти, раніше призначені групі A+або A ++, перейдуть до нижчого класу. Крім того, буде введений шум пристрою - шкала від А до D, де A - найтихіший пристрій, а D - найбільш гучний.

Кондиціонер - рахунки електроенергії

Багато хто побоюється, що, встановивши кондиціонер у своєму будинку чи офісі, рахунки електроенергії значно збільшаться. Цього можна уникнути - достатньо придбати пристрій з максимально можливим класом споживання енергії, тобто. A. У разі сумнівів, яку модель вибрати, ми пропонуємо допомогу та професійні консультації.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину