G-BJ7EVSHQ1J

Кондиціонер та відновлення - які відмінності?

Категорії

Кондиціонер та відновлення - чим вони відрізняються?

Як і у випадку відновлення та у випадку кондиціонування, можна встановити оптимальну температуру повітря. Сучасні пристрої дозволяють вільно регулювати багато параметрів, щоб ви могли повністю відрегулювати температуру та вологість повітря залежно від часу року та ваших індивідуальних потреб та уподобань. В обох випадках користувач забезпечує тепловий комфорт, але система відновлення відрізняється від кондиціонера від механізму дії. У випадку відновлення відбувається обмін повітрям, а кондиціонер працює, обробляючи повітря всередині будівлі. Recuperator відповідає за вибух витраченого, нечистого повітря з кімнати та ескалацію свіжого повітря ззовні. У свою чергу, стандартний кондиціонер змінює температуру та вологість вже доступної всередині, він не замінюється. Таким чином, під час відновлення повітря можна замінити свіжим повітрям, а під час кондиціонування змінюється лише його параметри.

Кондиціонер та відновлення

Якщо ми шукаємо ефективний спосіб забезпечити постійне постачання свіжого та чистого повітря в приміщення, найкращим рішенням є інвестиція в систему відновлення. Повітряний повітря містить багато кисню та невелику кількість вуглекислого газу. Це позитивно впливає на свердловину та здоров'я домогосподарств. Комфорт температури покращується при кондиціонуванні. Температура змінюється - повітря охолоджується влітку і піднімається взимку. Кондиціонер впливає на рівень вологості повітря, швидкість його потоку та ступінь забруднення.

Що вибрати?

Вибір між системою відновлення та кондиціонуванням повинен базуватися на індивідуальних потребах, очікуваннях, уподобаннях та фінансових можливостях інвестора. В даний час відновлення є найбільш ефективним, що, на жаль, також пов'язане з найвищими витратами. Однак лише він забезпечує здоровий обмін повітрям, оскільки кондиціонер лише покращує його параметри. Навіть у випадку сучасних кондиціонерів, оснащених ефективними фільтрами, це не так ефективно, як у випадку відновлення. Що стосується кондиціонування, важко говорити про повне видалення всіх типів домішок та алергенів, оскільки він не замінює його. Повітря, яке ви споживаєте, може бути очищене певною мірою, але це не забезпечить оптимальної концентрації кисню в ньому.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину