G-BJ7EVSHQ1J

Кондиціонер та вентиляція

Категорії

Кондиціонер та вентиляція - найважливіші відмінності

Яка основна відмінність між кондиціонером та вентиляцією? Щоб пояснити це, достатньо пояснити, як працюють обидва пристрої. У випадку вентиляції він працює на основі потоку повітря та обміну забрудненим повітрям для нетрибулентного повітря. То як працює кондиціонер? Його завдання - надати повітрям певних параметрів. Який? Ті, що покращують свердловину або комфорт перебування в цій кімнаті, а отже, насамперед температури, але також вологість та чистота.

У випадку вентиляції потік повітря відбувається у віконних вентиляторах або вентиляційних протоках. У кондиціонері всередині блоку або у випадку розділених і багатоплачучих моделей-це деякі процеси, що знаходяться у зовнішній одиниці. Тому вентиляція працює на основі природного повітря, тому його температуру або вологість не можна контролювати. У сучасних кондиціонерах ви можете встановити ці параметри та вільно змінювати їх відповідно до ваших потреб.

Кондиціонер та вентиляція - рівень їх ефективності

Що стосується ефективності кожного з цих рішень, то це зовсім інше. Природна вентиляція, також відома як гравітаційна, залежить від погоди та змін протягом року. На ефективність природної вентиляції також впливає макет будівлі, розташування приміщень та пристрій всього об'єкта, на якому він знаходиться. Іншим типом вентиляції є його механічна версія - в цьому випадку ефективність однакова в будь -який час року, оскільки обмін повітря відбувається незалежно від умов та обставин. Наскільки ефективним є кондиціонер? Дуже високо. Важливо лише вибрати пристрій з бажаною потужністю, що достатньо для цієї області нашої кімнати. Кондиціонер із занадто низькою потужністю не дозволяє отримати бажану температуру всередині - особливо в період найбільшого тепла. Більше про холодну продуктивність кондиціонера можна прочитати в іншому записі нашого блогу - ми рекомендуємо прочитати.

Основні завдання кондиціонування та вентиляції

Вентиляція в основному використовується для провітрювання приміщень, тобто для заміни відпрацьованого повітря свіжим повітрям. Крім того, у нього є інші, менші завдання. Який? Зниження водяної пари в повітрі (в квартирах його зустрічають скрізь - особливо на кухнях та ванні кімнати, а також у багатьох інших кімнатах). Наслідком цього є запобігання росту небезпечних грибів, цвілі або вологи на стінах. Вентиляція також є засобом неприємних запахів та вуглекислого газу, утвореного під час різних дій або виконується багатьма пристроями (наприклад, нагрівання). У свою чергу, кондиціонер призначений для охолодження або нагрівання повітря в одній кімнаті. Циркуляція повітря відбувається всередині зовнішніх та внутрішніх блоків. Тут немає повітряного обміну

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину