G-BJ7EVSHQ1J

Де встановити зовнішній кондиціонер?

Категорії
Зміст
  1. Що таке зовнішній кондиціонер?
  2. Зовнішній кондиціонер - у яких пристроях охолодження він знайдений?
  3. Де встановити зовнішній кондиціонер?
  4. Інші корисні поради щодо зовнішнього кондиціонера
  5. Де встановити зовнішній кондиціонер? Резюме

Що таке зовнішній кондиціонер?

Блок зовнішнього кондиціонера, також відомий як конденсатор, є обов'язковим для більшості типів нерухомого обладнання для охолодження. Основна мета зовнішнього кондиціонування кондиціонування - видалити тепло в навколишнє середовище. Асамблея підрозділу, як наступне, з його назви, як правило, відбувається на відкритому повітрі: У квартирі, будинку чи іншому комерційному закладі. Якщо розглянути питання про придбання та встановлення, варто подумати, де розмістити кондиціонер вулиці . Рекомендації експертів полягають у тому, що це має бути місце без будь -яких елементів, які блокують вихід повітря, такі як дерева, чагарники або поглиблення в стінах.

Зовнішній кондиціонер - у яких пристроях охолодження він знайдений?

Усі продукти в нашій пропозиції мають зовнішній кондиціонер. Вони оснащені як розщепленими, так і багатоколісними кондиціонерами. Відмінності видно в кількості одиниць, але внутрішні, не зовнішні. Розщеплений блокування складається з однієї зовнішньої одиниці та одного внутрішнього блоку. У свою чергу, у випадку з багатокоспітником це завжди один зовнішній блок і кілька внутрішніх блоків (від 2 до 9). Прості, дешеві портативні пристрої та вентилятори не мають зовнішнього кондиціонера, як кондиціонер моноблока.

Де встановити зовнішній кондиціонер?

Ось кілька ідей, де встановити зовнішній блок вашого кондиціонера:

На широкому підвіконні
На карнизі
безпосередньо на зовнішньому фасаді будівлі
на балконі - за умови, що він належить до нашої квартири
на даху - для цього як плоского, так і розстріляного
Біля будівлі
на бетонних блоках або іншому фундаменті

Примітка: Якщо зовнішній кондиціонер повинен бути розташований у загальній частині будівлі, наприклад, на фасаді багатоквартирного будинку або на карнизі багатоквартирного будинку, правила вимагають, щоб резолюція з корпусу була отримана раніше установка. вжити такої дії. Якщо це простір для нашого ексклюзивного використання, наприклад, приватний балкон, то така згода не потрібна.

Інші корисні поради щодо зовнішнього кондиціонера

Що ще варто знати, де встановити зовнішній блок кондиціонера, щоб він був ефективним та сумісним? Важливим моментом, який слід зазначити, є необхідність дотримання максимальної відстані між зовнішніми та внутрішніми блоками кондиціонера - кожен пристрій має власну межу та рамку, встановлену виробником. Ще один важливий аспект? Зовнішній блок кондиціонера повинен бути на висоті щонайменше 30-40 сантиметрів над землею-це не може бути розміщено безпосередньо на землі, оскільки йому загрожує дощ, сніг та інші шкідливі фактори та можливість механічного пошкодження .

Пріоритет при виборі місця, де буде встановлений зовнішній блок кондиціонера, повинен бути не естетичним аспектом, а для забезпечення вільного подачі повітря на пристрій. Тим не менш, важливо враховувати вагу пристрою - якщо ви плануєте встановити його на тонку стінку з недостатньою щільністю, її слід посилити та підтримувати заздалегідь. Зовнішній блок кондиціонера досить гучний - звуки, децибели та вібрації з нього можуть турбувати сусідів, тому варто обережно враховувати місце для нього. Він не повинен розташовуватися в дуже сонячному місці, адже тоді ефективність пристрою значно падає. Важливо також спостерігати за правильним інтервалом: щонайменше 0,3 м ззаду і зліва і щонайменше 2 м попереду (якщо виробник кондиціонера не рекомендує інакше).

Де встановити зовнішній кондиціонер? Резюме

Є кілька місць на вибір, звідки ви можете встановити зовнішній блок кондиціонера. Це рішення залежить насамперед від того, де у нас є місце для такого одиниці. У той же час, якщо він розташований у загальній частині будинку, необхідно отримати відповідний дозвіл від житлових та комунальних послуг. На приватному - наприклад, на балконі квартир у багатоквартирному будинку - не потрібно.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину