G-BJ7EVSHQ1J

Якою має бути температура кондиціонера в приміщенні?

Категорії
Зміст
  1. Що говорять експерти про температуру кондиціонера в кімнаті?
  2. Комфортна температура вдома
  3. Температура кондиціонування в самому вогні
  4. Температура кондиціонера - це не все

Що говорять експерти про температуру кондиціонера в кімнаті?

Яка рекомендація експертів щодо кондиціонування в кімнаті? Найпоширеніша думка полягає в тому, що різниця між температурою всередині та зовні не повинна перевищувати 6 градусів Цельсія. У конкретному прикладі це буде такі числові значення: коли термометр показує 28 градусів Цельсія на вулиці, температура в приміщенні з кондиціонером не повинна бути нижче 22 градусів. Варто також додати, що в літній сезон це час, коли ми найчастіше використовуємо можливості кондиціонерів і в автомобілі-найзручніша температура для людини знаходиться в межах 21-25 градусів Цельсія.

Комфортна температура вдома

Яка зручна температура вдома? У літній сезон це час, коли ми найчастіше використовуємо можливості кондиціонерів і в автомобілі-найзручніша температура для людини знаходиться в діапазоні 21-25 градусів Цельсія. Загальне правило, яке діє майже цілий рік, полягає в тому, що комфортна температура у вашому будинку становить від 18 до 22 градусів Цельсія. Норми комфортної температури будинку також залежать від відповідних приміщень. Експерти рекомендують, щоб у вітальні-20-22 ° C, у спальні 16-18 ° C, на кухні 16-18 ° C, у ванній кімнаті 22-24 ° С.

Температура кондиціонування в самому вогні

Через зміни клімату та прогресивного глобального потепління, літо в Харкова стає гарячішим. То що робити, коли термометр поза вікном показує 34 градуси Цельсія в плюсі? Згідно з наведеними вище рекомендаціями, виявляється, що максимальний кондиціонер потім повинен бути налаштований на 28 градусів Цельсія, але в іншому параметрі - комфорт для людського тіла - це буде занадто гаряче. Як вирішити цей конфлікт? Ви можете поступово знижувати температуру на 1 градус і спостерігати, чи відчувається ця зміна і коли вона корисна.

Температура кондиціонера - це не все

Правильно встановлена ​​температура кондиціонування - це хороший крок до отримання комфортних умов для роботи чи життя, але важлива не тільки температура. Що ще впливає? Багато хто скаржиться, що кондиціонер дме на них - варто встановити його, щоб ніхто не постраждав. Ще одна ідея вирішення цієї проблеми - використання сучасного пристрою з широким кутом видування, завдяки якому холодному повітрі рівномірно розподіляється по всій кімнаті. Також важлива швидкість, з якою повітря вибухає з кондиціонера - рекомендується керуватися здоровим глуздом і встановлювати цей параметр не більше 0,2 м/с.

Температура кондиціонера - це не все, вологість також важлива. На думку експертів, найзручніший рівень вологості становить від 40 до 60%. Крім того, варто також пам’ятати, що ви не можете відкрити вікна, коли кондиціонер увімкнено, і - якщо це можливо Нагрійте кімнати.

Кондиціонер, що виробляє холод, - ще одна важлива концепція - чим вище вона, тим краще. Тому на етапі придбання пристрою не потрібно економити, оскільки кондиціонер занадто низької потужності не впорається з більшою площею або не охолоне приміщення до потрібної температури. Як розглядається холодне виробництво? Найпростіша трансформація - 10 квадратних метрів = 1 кВт потужності пристрою. Отже, наприклад, aux j-smart:

2,7 кВт підходить для кімнат з площею 20-30 квадратних метрів,
3,6 кВт підходить для кімнат з площею 30-40 квадратних метрів,
Ємність 5,4 кВт підходить для кімнат з площею 45-55 квадратних метрів.
Правильна температура подачі кондиціонування - це резюме

Яка правильна температура на вході кондиціонування? Незалежно від того, чи кондиціонер або багаторазовий розщеплення, він не повинен суттєво відрізнятися від температури зовнішнього повітря, різниця не повинна перевищувати 6 градусів Цельсія (згідно з іншою школою до 7 градусів). Однак у випадку дуже спекотних літніх днів встановлення кондиціонера в кімнаті на цьому ключі не обов'язково буде доречним. Важливо знайти рішення, що всі користувачі в кімнаті будуть задоволені. А температура всередині дозволила зручно працювати, жити чи спати.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину