G-BJ7EVSHQ1J

Кондиціонер в офісі - як налаштувати та скільки ступенів?

Категорії
Зміст
  1. Кондиціонер в офісі, що обов'язково в літній сезон
  2. Кондиціонер в офісах стає все більш популярним
  3. Скільки градусів слід встановити кондиціонер в офісі?
  4. Кондиціонер в офісах та трудовому кодексі
  5. Кондиціонер на роботі та здоров'я

Кондиціонер в офісі, що обов'язково в літній сезон

Через зміни клімату літо в Харкова стає гарячішим і гарячішим. Багато офісних приміщень розташовані в сучасних скляних будівлях, які нагріваються або навіть перегріваються. Також інші фактори негативно впливають на температуру в приміщенні (особливо влітку), наприклад, розташування на верхньому поверсі чи горищі. Кондиціонер в офісі повільно стає стандартом, багато компаній заманюють своїх потенційних працівників тим, що їх офіс оснащений ефективним пристроєм повітряного охолодження. Крім того, на посадах, де потрібна бездоганна присутність або серед працівників, які активно беруть участь у численних ділових чи внутрішніх зустрічах, кондиціонер в офісі допоможе підтримувати професійний та охайний вигляд.

Кондиціонер в офісах стає все більш популярним

Кондиціонер в офісах може бути прибутком, який відрізняє цю компанію від конкурентів, які її не мають. У Харкова кількість приватних будинків з кондиціонерами для власного використання зростає щороку. У 2012 році було менше 50 000 квартир та будинків, оснащені кондиціонерами, і через 5 років у 2017 році-буде понад 150 000. Можна припустити, що з точки зору бізнесу ці цифри постійно зростають.

Скільки градусів слід встановити кондиціонер в офісі?

Багато сучасних пристроїв охолодження, таких як бренд Gree, який найчастіше обирають наші клієнти, мають широкий спектр роботи. Залежно від конкретної моделі та варіанту, вона знаходиться в діапазоні 16-35 градусів Цельсія, хоча в стінному кондиціонері Gree Amber він досягає -22 ° C з нагріванням і 43 ° С при охолодженні. Як налаштувати кондиціонер в офісі та скільки ступенів? Експерти рекомендують, щоб різниця між температурою поза вікном та в приміщенні з кондиціонером не перевищує 6-7 градусів Цельсія. Коли термометр поза вікном показує 30 градусів, мінімальна температура в офісі, відповідно до вищезазначеного правила, повинна бути 23-24 градусами Цельсія. Крім того, варто забезпечити, щоб потік повітря не був надто сильним і спеціально не дує на чиєсь робоче місце. Для великих офісних приміщень кондиціонери з широким кутом видування ідеально. Завдяки цьому рішення, прохолодне повітря рівномірно розподіляється по всій кімнаті.

Кондиціонер в офісах та трудовому кодексі

Чи є кондиціонер в офісах обов'язковим елементом, який вимагає роботодавця за положеннями Кодексу праці? Правила відносяться до зобов'язань роботодавця стосовно своїх працівників у загальному рівні. Він повинен гарантувати захист здоров'я та життя робітників, забезпечуючи їх безпечні та гігієнічні умови праці. З точки зору кондиціонування в офісах, цікаво зазначити, що заходи щодо захисту здоров'я та життя працівників повинні бути пристосовані з урахуванням змін умов праці.

Кондиціонер на роботі та здоров'я

Кондиціонер та здоров'я - в цій місцевості проводиться вічна суперечка, оскільки кондиціонери мають як переконані прихильники, так і опоненти. Вболівальники цього рішення цінують їх для можливості комфортної роботи, оскільки температура поза вікном не впливає на їх продуктивність. Варто знайти середній ґрунт, оскільки різкі зміни температури або занадто великі зміни між внутрішньою та зовнішньою температурою можуть спричинити запалення пазух, верхніх дихальних шляхів, мигдалин або горла. Найбільш комфортна температура для людського тіла в літній сезон становить від 21 до 25 градусів Цельсія - це слід враховувати при встановленні температури кондиціонера в офісі.

Який пристрій-розбитий фокус або мультипліто-фокус-волі краще працювати в певній ситуації? Якщо ви сумніваєтесь, що вибрати, зв’яжіться з нами.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину