G-BJ7EVSHQ1J

Волога в квартирі - як з нею боротися?

Категорії
Зміст
  1. Якою має бути вологість у квартирі?
  2. Надмірна вологість у кімнаті - це проблема
  3. Як знизити вологість у квартирі?
  4. Кондиціонер та вологість у квартирі

Якою має бути вологість у квартирі?

Щодо того, якою має бути вологість у квартирі, більшість фахівців сходяться на свою думку. Зазвичай наведені значення від 40 до 60% вологості повітря (при температурі 20-22 ° C). Як високі, так і низькі оцінки шкідливі для нашого здоров'я та добре.

Варто також знати ще одне правило - чим вище температура в приміщенні, тим ближче до нижньої межі цих норм, тобто. 45-50%, має бути вологість повітря. З іншого боку, у прохолодних приміщеннях вологість повітря повинна коливатися біля верхньої межі згаданого стандарту, тобто. Приблизно на 60%, тоді нам буде комфортно.

Надмірна вологість у кімнаті - це проблема

Багато хто забуває про важливість регулярної вентиляції, особливо восени та зими. Крім того, виникає проблема з приготуванням їжі без кришки, купання в гарячій воді, сушильної білизни вдома. У будинку є багато причин для надмірної вологості, але зазвичай ми самі сприяємо цьому стану речей через наші шкідливі звички або просто з незнання. Вологі плями на стінах, неприємний затхлий запах, знімні настінні прикраси, туманні вікна та дзеркала - такі знаки повинні нас попередити. Якщо вологість збільшується протягом тривалого періоду часу, вона стає сирою, що викликає каскад набагато серйозніших проблем. Це сприяє поширенню патогенних грибів, цвілі та бактерій. Він навіть починає руйнувати будівельні матеріали.

Як знизити вологість у квартирі?

Багато способів зниження вологості в квартирі дуже прості, наприклад, проводити менше часу під душем і плавати в більш прохолодній воді, а також готувати під навісом. Потрібно подбати про природну вентиляцію, тобто. Часта і належна вентиляція всіх кімнат, особливо схильна до вологи - ванної та кухні. Також буде важливо запобігти охолодженню стін, що часто трапляється, коли кондиціонер вимикається взимку, з тривалою відсутністю домогосподарств. Ви також можете використовувати поглинання вологи, які додатково нейтралізують неприємні запахи. Існують також електричні моделі, які, безумовно, ефективніші. Перетратник повітря ідеально підходить для зниження вологості без зміни температури. Для домашнього використання, достатньо моделі поглинання, але сушарка конденсації буде більш міцною та енергозбереженою.

Кондиціонер та вологість у квартирі

Кондиціонер, він може не тільки охолонути в спекотні дні, але й нагрівати до охолодження. Але це не кінець. Ви також можете придбати дренаж повітря для кондиціонування. Цей пристрій видаляє вологу з повітря, що покращує тепловий комфорт та свердловину домогосподарств. Кондиціонер та дренаж - це, перш за все, конденсація вологи - це відбувається внаслідок охолодження теплого повітря, яке пройшло через випарник. Конденсат виводиться, що знижує вологість у приміщенні. Недарма кондиціонер висихає повітря, яке надлишком також може бути шкідливим для здоров'я, оскільки він допомагає висушити слизові оболонки носа та горла, око очей, сухій шкірі. Тому необхідно контролювати вологість у квартирі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину