G-BJ7EVSHQ1J

Розділений або багатоподіловий кондиціонер - що вибрати?

Категорії
Зміст
  1. Розділений або багатоподіловий кондиціонер?
  2. Розділений або багатоподіловий кондиціонер? Про пристрої з мультиплатом
  3. Розділений або багатопліт-фокус
  4. Розділити чи мульдуулл? Резюме

Розділений або багатоподіловий кондиціонер?

Розділений або багатопліт-фокус-Перш ніж намагатися відповісти на це питання, ми спочатку представляємо короткий опис кожного з цих рішень, механізму роботи, ефективності та найпопулярніших сфер застосування. Розділений пристрій складається з 2 компонентів:

Конденсатор інакше відомий як зовнішній блок, тому що він встановлений зовні, в тому числі через те, що він гучний,
В іншому випадку випарник відомий як внутрішній блок. Випарник встановлений у приміщенні, його завдання - охолонути повітря.

Які найбільші переваги окремого кондиціонування? Як правило, вони не вимагають буріння великих дірок у стіні, оскільки їх кабелі мають невеликий діаметр. Інші їх переваги - це мовчазна робота, хороша продуктивність та низьке споживання енергії. Сучасні розщеплені кофектори можна віддалено контролювати за допомогою бездротового дистанційного керування або спеціального додатку. У портфоліо розділених кофеків, які ми пропонуємо нашим клієнтам, є пропозиції таких брендів, як Gree, Samsung, Mitsubishi. Ці продукти характеризуються сучасним дизайном, який вміститься в будь -який інтер’єр, а також - крім ефективного та ефективного охолодження приміщень - також можливості опалення.

Розділений або багатоподіловий кондиціонер? Про пристрої з мультиплатом

У свою чергу, багаторазові кондиціонери відрізняються тим, що одного зовнішнього блоку достатньо для кількох роботи - від 2 до 9 кімнат - вам потрібна лише одна зовнішня одиниця. На практиці це означає, що цей кондиціонер споживає набагато менше енергії, а також займає менше місця, ніж декілька розділених конфііалістів, кожен з яких має власну зовнішню одиницю. Багатопрофільні пристрої встановлюються в основному там, де потрібен кондиціонер у кількох приміщеннях, а не лише в одному. Вибір цієї моделі гарантує повний контроль температури та можливість встановити її на різних рівнях, незалежно від інших приміщень. Завдяки своїй конструкції, контролер багатопідсилювача є загальноприйнятою в будівлях, де необхідно окремо відрегулювати температуру повітря у кожній кімнаті. Таким чином, ви можете мати кондиціонер у кожній кімнаті, не обмежений, наприклад, лише для спальні чи офісу. Мультифілітовий-контейнер-піддається наявності однієї зовнішньої одиниці, що краще вписується в естетично розроблений фасад будівлі, який оцінюватиме мешканці репрезентативних приміщень у центрі міста або стилізовано під античність.

Наша пропозиція включає розкішну модель Gree Lomo. Що відрізняє цей пристрій? Це гарантує не тільки ефективне охолодження, але й опалення (невикористані місця до 8 градусів Цельсія корисно, наприклад, у літніх будинках) та сушінням приміщення. Розкішна модель Gree Lomo оснащена повітряним іонізатором, який бореться з мікроорганізмами. Їх можна керувати двома способами: віддалено за допомогою смартфона або планшета з доступом до Інтернету та за допомогою бездротового пульта дистанційного керування.

Розділений або багатопліт-фокус

Відповідаючи на запитання, порушене на заголовок цієї статті, а саме: кондиціонер розділений або багатоповерховий? - може бути лише одна відповідь: це залежить. MultoSpite -це дорожче рішення, але займає менше місця, більш енергоефективне і має високу ефективність. З точки зору людей, які хочуть одночасно охолодити кілька номерів, вартість купівлі та встановлення багатоплачу-конфромер є нижчою, ніж вартість кількох розбиткових систем. Іншими словами, ціна на операцію та охолодження такої ж кількості приміщень говорить на користь багатопліт.

Основна модель розділеного конвернера-це споживання майже для будь-якого бюджету. Якщо ви шукаєте пристрій для охолодження однієї кімнати, наприклад, офіс або спальня, це буде достатнім рішенням. Однак ціна не повинна бути вирішальним параметром при виборі ідеального пристрою охолодження. Ключовим питанням є холодне виробництво - воно може бути приблизно оцінено за формулою: 10 квадратних метрів кімнати = 1 кВт потужності кондиціонування.

Розділити чи мульдуулл? Резюме

Розділити чи мульдуулл? Якщо ви все ще не впевнені, який пристрій вибрати, зверніться до наших консультантів. Ви можете зателефонувати. Ми допоможемо вам вибрати потрібний тип кондиціонера та оцінити загальну вартість пристрою, враховуючи збірку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину