G-BJ7EVSHQ1J

Типи кондиціонерів – який вибрати кондиціонер у Харкові?

Категорії
Зміст
  1. Які види кондиціонерів ми можемо вибрати?
  2. Спліт-кондиціонери
  3. Мультиспліт кондиціонери
  4. Мобільні кондиціонери
  5. Що найголовніше при виборі кондиціонера?

Які види кондиціонерів ми можемо вибрати?

За допомогою кондиціонерів з'являється можливість охолоджувати повітря, що є полегшенням у спекотні дні, коли через вікна просочується стійке тепло. Конкретні моделі розрізняються за функціональністю та способом складання. Деякі з них можна використовувати цілий рік, оскільки вони оснащені функцією обігріву. Кондиціонери можна розділити на моделі спліт, мультиспліт, переносні та з вбудованим тепловим насосом.

Спліт-кондиціонери

У випадку роздільного кондиціювання Ви можете розраховувати на широкий вибір. Вони доступні в настінному, стельовому, підлоговому, касетному та канальному варіантах. Найбільш популярні настінні моделі, що монтуються в основному над ліжком. Стельові кондиціонери ідеально підходять для високих інтер'єрів, вони непомітні, встановлюються в стельову конструкцію. У свою чергу, касетні пристрої вибирають насамперед для офісів та готелів. При встановленні в підвісну стелю і приховування в декоративній панелі вони стають дуже естетичними за рахунок внутрішнього блоку, що закамуфлює. Підлогові моделі, які можуть імітувати радіатор, також вважаються непомітними, тому їх варто встановлювати біля вікна. Тільки настінні, стельові та підлогові кондиціонери справді підходять для домашніх умов.

Мультиспліт кондиціонери

У разі великих площ оптимальним рішенням стануть мультиспліт-кондиціонери. До одного зовнішнього блоку можна підключити декілька внутрішніх блоків. Тому одну систему можна використовувати для кількох приміщень, але в кожному з них можна задавати різні параметри повітря. Користувач також має повну свободу щодо того, які блоки мають бути увімкнені/вимкнені в даний момент.

Мобільні кондиціонери

Для будівель, де немає можливості встановити традиційну систему кондиціювання повітря, можна підібрати переносні кондиціонери та розмістити їх у будь-якому приміщенні. Вони повинні розташовуватись біля вікна, через яке може виходити тепле повітря. На жаль, ці типи пристроїв менш ефективні, ніж стаціонарні кондиціонери, та відносно галасливі.

Що найголовніше при виборі кондиціонера?

Знаючи доступні типи кондиціонерів можна вибрати конкретну модель. Його слід підбирати під специфіку приміщення, де передбачається його використання. Для домашнього використання підійдуть інші кондиціонери, ніж для офісного приміщення. Вибір даного типу обладнання слід проводити виходячи з розмірів приміщення, кількості домочадців (людей, які проживають у даному приміщенні), рівня сонячного світла, освітленості та наявності док-джерел світла. Все це вплине на попит на холодопродуктивність. Передбачається, що за потужності 1 кВт можна охолодити приблизно 10 квадратних метрів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину