G-BJ7EVSHQ1J

ТОП-10: Рейтинг кондиціонерів 2023. Кращі кондиціонери по якості та надійності

Категорії

 В умовах постійно зростаючої потреби в ефективних рішеннях для охолодження та обігріву кондиціонери є все більш затребуваними в нашій країні. А з урахуванням того, що літні місяці стають спекотнішими, наявність надійної кліматичної техніки стає чи не обов'язковою умовою комфортного життя. Безліч компаній пропонує купити кондиціонери різних моделей, від відомих і маловідомих фірм і з найрізноманітнішими функціями. Щоб полегшити вибір, ми склали рейтинг топ популярних кондиціонерів, які будуть користуватися попитом у 2023 році.

Вибирати кращі кондиціонери слід, керуючись такими критеріями:
 

  • надійність;

  • функціонал;

  • енергоефективність;

  • зовнішній вигляд;

  • ціна.
     

 Найпопулярнішими кондиціонерами для дому та квартири є спліт системи настінного типу. Саме їх виробників ми розглядали під час складання топ рейтингу. Цей вид кліматичного обладнання є пристроєм, що складається з двох блоків. Один розміщується всередині квартири (відповідає за підтримку заданої температури повітря в приміщенні), а другий - зовні (у ньому знаходиться основний робочий вузол - компресор та теплообмінник).
 

Виробники часто роблять ставку на створення побутових кондиціонерів, оскільки частка їх продажу значно вища, ніж спліт систем комерційного та промислового сегменту.

Рейтинг виробників кондиціонерів за якістю та надійністю

 Влітку, коли стає спекотно і хочеться зберегти прохолоду в будинку або взимку, коли навпаки потрібне надійне джерело обігріву, багато домовласників починають замислюватися про те, як створити комфортні умови мікроклімату в приміщенні.


Кондиціонер – найбільш популярне, універсальне рішення у цьому випадку. Оскільки на ринку представлена велика кількість різних типів подібного обладнання, буває важко зрозуміти, який саме кондиціонер вибрати і якій марці варто довіряти.
 

Ми склали рейтинг кондиціонерів 2023 року з десяти найкращих брендів за якістю та надійністю. Таким чином Клієнтам буде значно простіше знайти та купити кондиціонер для дому чи квартири. Цей рейтинг складено компанією Air-conditioner.ua на основі даних про кількість проданого обладнання за попередній рік та кількість звернень Клієнтів з рекламації для кожної із зазначених марок.

OLMO – представник нашого ТОП рейтингу, що пропонує продукцію нового покоління. Це системи опалення, вентиляції та кондиціонери. Як у дизайні, так і в конструкції обладнання цієї марки відрізняється використанням технологічних та промислових новинок. Співпрацюючи із заводами Midea та Hitachi, бренд OLMO забезпечив свою продукцію надійними компресорами.

Кращі кондиціонери торгової марки OLMO здатні задовольнити потреби Клієнтів з підвищеними вимогами до якості та надійності у поєднанні з можливістю купити їх за доступною ціною.
 

Застосування передових технологій для створення надійних рішень завжди було головною рушійною силою зростання торгової марки і ця стратегія залишається незмінною. У співпраці з провідними японськими та китайськими ТОП виробниками кондиціонерів, OEM бренд OLMO постійно впроваджує всі доступні високі технології для створення комфортного, енергозберігаючого, надійного та зручного в експлуатації обладнання.

Найкращий кондиціонер для дому: вибираємо правильно
 

Кондиціювання приватного будинку – завдання, якому необхідно приділити максимум уваги. Вибір обладнання має деякі особливості, порівняно з кондиціонерами в квартиру. Звичайно, наявність певних функціональних можливостей вашої майбутньої системи не менш важлива, але існують ще деякі нюанси, на які слід звернути увагу при виборі кондиціонера для дому.
 

Насамперед, потрібно розібратися, чи власник використовуватиме кондиціонер для будинку як опалювальне обладнання. Якщо так, то всю зиму чи лише у період міжсезоння? Від відповіді на це запитання залежить на який тип інверторного кондиціонера варто звернути увагу.

Якщо задача комфортна температура в будинку протягом усієї зими, слід підбирати кондиціонер, здатний працювати за умов дуже низьких температур до -30°С. Такі кондиціонери називають тепловими насосами повітря-повітря.

У випадку, коли потрібно просто підігріти будинок восени та на початку весни, бюджетного інверторного кондиціонера буде цілком достатньо.
 

Також при виборі кондиціонера для дому слід звернути увагу на його тип. Можливо, зручніше буде встановити мульти-спліт систему. У цьому питанні Вам допоможуть фахівці з продажу та встановлення – розкажуть про систему докладніше та вкажуть на переваги та недоліки.
 

Щоб кондиціонери виконували свої завдання та працювали максимально довго, потрібно пройти декілька етапів:
 

  • визначитися із виробником;

  • зрозуміти, які функції необхідні отримання максимального комфорту;

  • правильно підібрати потужність обладнання;

  • отримати консультацію фахівця з обраної моделі;

  • визначитися з компанією, яка проводитиме монтаж системи.
     

Виконуючи наші рекомендації, Ви зможете насолоджуватися прекрасним мікрокліматом в будинку або квартирі протягом багатьох років.


 

ТОП кондиціонери, що випускаються під маркою OLMO, мають такі особливості:
 

  • теплий старт при роботі на обігрів призначений для виключення попадання холодного повітря до приміщення на початку роботи;

  • іонізуючий фільтр допомагає усувати запахи, пил, дим, забезпечуючи свіже та здорове повітря;

  • після перезапуску програмовані жалюзі залишаються в тому ж положенні, як і перед вимкненням живлення.
     

Кондиціонер OLMO ідеально підійде як найкращий бюджетний варіант, щоб купити його в квартиру або приватний будинок.

 Наступним представником рейтингу ТОП 10 є компанія з виробництва кондиціонерів та іншого кліматичного обладнання Neoclima, яка з'явилася у 2007 році в результаті плідної співпраці міжнародних інвесторів, націлених на створення високоякісного продукту із сучасними технологіями та високою продуктивністю. Головна відмінність OEM бренду NEOCLIMA завжди була націленість на створення кращого продукту за доступною ціною.


У 2013 році було запущено масштабну процедуру оновлення ТМ NEOCLIMA. Було значно розширено асортимент пропонованих кондиціонерів, оновлено модельний ряд, посилено контроль якості на виробництві. Таким чином вдалося досягти високого показника надійності та мінімізувати відсоток відмов обладнання.
 

Сьогодні Neoclima пропонує великий асортимент висококласних енергоефективних кондиціонерів, які можна купити у квартиру чи будинок. Використання у виробництві сучасних технологій дозволяє цьому бренду стабільно перебувати серед 10 найкращих марок України останнього десятиріччя.

Прикладом реалізації виробничого та наукового потенціалу компанії є ТОП-кондиціонери серії ArtVogue.

Моделі, представлені в цій лінійці мають такі властивості та функції:
 

  • Автоматичний перезапуск.

  • Запам'ятовування напряму жалюзі.

  • функція I-feel дає можливість регулювати температуру у певному місці приміщення за рахунок датчика, вбудованого в пульт.

  • Функція автоматичного очищення.

  • Робота на опалення при температурі зовні будинку -20 °С.
     

Для цінителів цікавих дизайнерських рішень, кондиціонери Neoclima обладнані елементами підсвічування бічних частин внутрішнього блоку (синє під час роботи на охолодження та червоне під час роботи на обігрів).

Серія звичайних інверторних кондиціонерів бренду Neoclima (робота на обігрів до -15 ° С) з цікавою назвою Therminator повністю забезпечує комфортний мікроклімат у приміщенні та має всі необхідні для користувача функції.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину