G-BJ7EVSHQ1J

Як працює кондиціонер - принцип роботи кондиціонера

Категорії

З чого виготовлений домашній кондиціонер?

В Україні використання кондиціонерів все ще не є таким популярним, як за кордоном, але все більше людей переконані в цьому інноваційному рішенні. Звичайно, це пов’язано з зручністю, комфортом життя, а часто і з заощадженнями. Найкращим рішенням було б, звичайно, придбання повноцінної системи кондиціонування, тобто. вентиляція, охолодження та нагрівання. Такий пристрій не тільки охолоне вас у спеку, але й зігріє вас у прохолодні дні. Основними елементами системи кондиціонування є: нагрівач, випарник, компресор, конденсатор та розширювальний клапан.

Кондиціонер може виконувати функції охолодження, вентиляції, нагрівання, очищення та осушення. Це дозволяє точно відрегулювати температуру, постачаючи в них чисте повітря та видалення, що використовується ззовні. Для опалення ви можете використовувати пристрій, оснащений тепловим насосом (докладніше на сторінці опалення повітря на кондиціонуванні). У свою чергу, моделі, збагачені фільтрами з пилу, пилку та диму, очищають повітря. Кондиціонер можна використовувати як водовідведення, що ідеально підходить для кімнат з високою вологістю. Функція дренажу знижує ризик патогенної цвілі, грибів та інших мікроорганізмів. Усі ці функції можна налаштувати відповідно до ваших потреб за допомогою пульта дистанційного керування.

Як працює домашній кондиціонер?

В принципі, кондиціонер, всупереч видимості, не є нічого складного, хоча це може здатися таким. Завдання цього пристрою - налаштувати оптимальну температуру, вологість та повітря. Ключовим фактором встановлення є робоче середовище, що циркулює в ньому, що забезпечить обмін та охолодження повітря. Схема призначена для випарника та конденсатора. Кондиціонер працює аналогічно холодильнику. Тепло з кімнати потрапляє до випарника, а в конденсаторі надається навколишньому середовищу. Це призводить до охолодження повітря всередині та видалення накопиченого тепла поза будівлею. Вентилятор смокче повітря, а потім виходить з нього вже охолодженим. Конденсувальне робоче тіло дає тепло і стає рідиною. Термостат використовується для регулювання потоку цього середовища.

Компресор відповідає за стискання пари холодоагенту, при якому його тиск і температура збільшуються навіть до сто градусів Цельсія. Гаряча пара утворюється, охолоджується та конденсується, що надходить у розширювальний клапан. В результаті зниження тиску та температури рідини. Потім весь холодоагент подається і надсилається до випарника, після чого весь процес повторюється.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину