G-BJ7EVSHQ1J

Холодне виробництво кондиціонера - яке значення та як його обчислити?

Категорії
Зміст
  1. Холодне виробництво - що це?
  2. Холодне виробництво - це формула
  3. Чому холодна робота має значення?
  4. Яка сила кондиціонера? Резюме

Холодне виробництво - що це?

Холодне виробництво - найчастіше вказано в KW - це найважливіший параметр, який слід враховувати при купівлі кондиціонера для будинку чи офісу в Харкова. На сторінці кожного продукту в нашому асортименті ви можете знайти інформацію про потужність охолодження цього пристрою. Важливо зазначити, що ці дані зазвичай наводяться для певного конкретного середовища -наприклад, у випадку феї, що розщеплюється, ці умови ґрунтуються на внутрішній температурі 27 градусів Цельсія (сухий термометр), 19 градусів Цельсія (волога термометр). і зовнішня температура 35 градусів Цельсія (сухий термометр) і 24 градуси (вологі термометр).

На сторінці кожного продукту - наприклад, вже згадана модель настінної моделі Gree Fairy - є корисна таблиця з охолодженням, призначеною для такого розміру кімнати. Таблиця має дві лінії: площа кімнати на квадратних метрах та відповідне холодне виробництво в КВт. Приклади значень такі:

Кімната 20-30 м² - Сила кондиціонера Грі Фея 2,7 кВт
Кімната 30-40 м² - силовий кондиціонер Gree Fairy 3,5 кВт

так далі.

Холодне виробництво - це формула

Чи існує формула холодного виробництва? Так. Потужність кондиціонера може бути обчислена відповідно до наступної дуже простої схеми: площа приміщення, наприклад, 25 квадратних метрів, вам потрібно розмножуватися на 100. Отриманий результат, тобто. 2500 Вт, означає, що вам потрібен кондиціонер із холодним виробництвом близько 2,5 кВт. Однак варто додати, що ця формула може бути використана лише для початкового та орієнтовного визначення виробництва холоду - більш точні дані будуть надані експертами з кондиціонування. При обчисленні холодного виробництва важливий не тільки розмір кімнати, тому краще довіряти його фахівцям - наприклад, в наших руках.

Чому холодна робота має значення?

Відповідний, належним чином обраний до розміру та висоти кімнати, дозволяє кондиціонеру охолонути кабіну до оптимальної та бажаної температури, не вживаючи багато енергії. Однак цей параметр не завжди добре підходить. Часто, обчислюючи живлення охолодження самостійно та незалежно, ми вирішуємо використовувати пристрій із занадто низькою потужністю. Що він робить? При такому кондиціонуванні неможливо отримати бажану температуру, особливо в гарячі або похмурі дні. Ще одна проблема, яку люди, які шукають ефективного обличчя кондиціонера, - це вибір пристрою з занадто великою потужністю. У цьому випадку операційні витрати будуть дуже високими.

Яка сила кондиціонера? Резюме

Вибір кондиціонування не складно. Яка сила кондиціонера підходить для наших потреб? Спочатку ви можете оцінити це самостійно, використовуючи просту формулу, яку ми вказали вище. Краще доручити остаточне рішення щодо вибору кондиціонера, тому зв’яжіться з нами. Це не розмір самої кімнати, а й інші фактори - наприклад, поверхня вікон і яку сторону світу вони виходять (найхолодніший на півночі та найтепліший на півдні). Якщо ви сумніваєтесь, який пристрій вибрати, ми порадимо вам найкраще рішення з відповідною живленням охолодження.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину