G-BJ7EVSHQ1J

Повітряний кондиціонер Харков

Категорії
Зміст
  1. Кондиціонер та очищення в одному пристрої
  2. Кондиціонер з очищувачем повітря - як він працює?
  3. Коли варто купувати кондиціонер з очищувачем?
  4. Скільки коштує кондиціонер із очищувачем повітря?

Кондиціонер та очищення в одному пристрої

Використовуючи стандартний кондиціонер, ви можете охолонути і нагрівати повітря до потрібної температури. Кондиціонер - це розділений пристрій, який, крім цієї функції, також фільтрує повітря.

Така подвійна дія змушує кондиціонер всебічно піклуватися про якість повітря в кімнаті - це можливо завдяки спеціальній системі фільтрів, які фіксують шкідливі забруднювачі, включаючи смог, алергени та сигаретний дим. Окремі моделі також оснащені функцією іонізації.

Кондиціонер з очищувачем повітря - як він працює?

Порівняно зі стандартною моделлю, кондиціонер та очищувач повітря в одному оснащені фільтрами та датчиком концентрації пилу - найчастіше це датчик PM 1,0 або PM 2,5, який виявляє пил діаметром не більше 1 мкм. або 2,5 мкм.

Під час роботи кондиціонер з очищувачем повітря постійно контролює концентрацію пилу. Коли вони перевищують заданий рівень, результат можна прочитати на пристрої, а колір значка змінюється:

Зелений - гарне повітря,
жовтий - повітря нормально,
Помаранчевий - Погано повітря,
Червоний - дуже погане повітря.

Залежно від забруднення, очищувач автоматично регулює інтенсивність роботи, щоб якомога швидше позбутися пилу.

Кондиціонер та очищувач повітря працюють незалежно один від одного, тому повітря можна очистити без кондиціонування. Ви також можете використовувати їх одночасно для нагрівання або охолодження та очищення повітря, щоб насолодитися ідеальною температурою та чистотою повітря.

Пам'ятайте, що кондиціонер з очищувачем повітря вимагає регулярного очищення та заміни фільтрів, щоб забезпечити його безперебійну роботу.

Коли варто купувати кондиціонер з очищувачем?

Варто вибрати кондиціонер та очищувач повітря в одному, якщо ви живете в місці, де регулярно перевищуються стандарти якості повітря. Інші забруднювачі змогли призвести до важких захворювань дихальних та кровоносних систем, впливають на розвиток плоду.

Купівля такого пристрою також рекомендується для алергії. Тоді кондиціонер та очищувач повітря допоможуть усунути алергени, які викликають неприємні симптоми, включаючи чхання, лакримацію та шкірну висип.

Скільки коштує кондиціонер із очищувачем повітря?

Ви також можете знайти кондиціонери з очищувачами у вигляді окремих пристроїв, але їх ефективність нижча, ніж у розділених конефіцинів.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину