G-BJ7EVSHQ1J

Удари стін та встановлення кондиціонування

Категорії
Зміст
  1. Що таке орати?
  2. Навчання - цифри та стандарти
  3. Кругова пила та застосовні стандарти
  4. Переслідування в старих будівлях
  5. Нарізки канавки як частина основної установки кондиціонування
  6. Канавка для встановлення кондиціонера - резюме та висновки

Що таке орати?

Розрізання канавок - це процес, який неможливо виконати десь на стіні. Якщо можливо, навіть рекомендується закласти їх у підготовлених місцях для цього, наприклад, де переріз стіни відповідно менше. Їх також слід враховувати на стадії будівництва будівлі, оскільки в цій ситуації архітектор згадає будівництво будівлі, враховуючи зміну навантаження на стіну та її оточення.

Точні правила, як виконати м'яту, чітко визначаються в Єврокоді 6 (EC-6) та як їх безпечно виконувати. Поглинання під установкою кондиціонера не слід проводити в таких місцях, як стрибуни або через інші структурні елементи стіни. Борони в структурах посиленої кладки можуть проводитись лише в місцях, призначених для цього.

Навчання - цифри та стандарти

Нижні норми розміру (глибина та ширина) канавок, виготовлених у існуючих стінах, вказані нижче. Для стіни з товщиною:

85 - 115 мм, максимальна глибина борозни повинна бути 30 мм, а його максимальна ширина - 100 мм,
116 - 175 мм, максимальна глибина борозни повинна бути 30 мм, а його максимальна ширина - 125 мм,
176 - 225 мм, максимальна глибина борозни повинна бути 30 мм, а його максимальна ширина - 150 мм,
226 - 300 мм, максимальна глибина борозни повинна бути 30 мм, а його максимальна ширина - 200 мм,
300 мм і більше, максимальна глибина борозни також становить 30 мм, а його максимальна ширина - також 200 мм.

Слід пам’ятати, що:

Якщо вертикальні канавки не вище 1/3 висоти стіни до стелі, то їх глибина може становити аж 80 мм, а ширина - до 120 мм; Цей стан можна спостерігати лише товщиною стінки не менше 225 мм.
Борони не повинні бути менше 225 мм один від одного.
Як здійснити інсульт?

Спосіб виготовлення канавки для встановлення кондиціонера в основному буде залежати від матеріалу, всередині якого проводиться конкретна робота. Найпростіший спосіб зробити їх у клітинному бетоні, оскільки це відносно м'який матеріал. З цією метою достатньо використовувати ручний стилус (канавка), який може легко впоратися з такою конструкцією. У випадку матеріалів із значно більшою твердістю (наприклад, силікат або кераміка), потрібно буде використовувати свердління та бабло.

Що робити, якщо монети виконуються, наприклад, у залізобетоні? Тоді необхідно використовувати спеціалізований механічний строборез, розроблений для цього типу застосування. Це завдання може спричинити той факт, що деякі виробники кладочних рішень виконують попередню боротьбу, розширення якої, залежно від потреби, може бути зроблено таким чином, визначеним підрядником. На жаль, ми не повинні забувати, що використання таких вдосконалень може ефективно зменшити параметри стіни.

Кругова пила та застосовні стандарти

Відповідно до українських стандартів PN-B-03002: 2007, інсульт стін з товщиною менш стандартних 225 мм рекомендується використовувати спеціалізовані дискові пили. Використання цих інструментів отримає більш точні наслідки роботи. Крім того, таким чином, ризик пошкодження вертикально порожнистих елементів кладки мінімізується. Використання пилки також дозволить набагато краще адаптуватися до існуючих правил стосовно ширини борозни.

Переслідування в старих будівлях

Але що робити, якщо канавки під установкою кондиціонера в Харкова відбудуться в будівлі So -Called Старий дизайн? У цій ситуації необхідний висновок спеціаліста-будівельника, завданням якого буде поглиблена оцінка технічного стану стін, а також розрахунок впливу проходження канавки на силу структури стін.

Увага! Покладання ні в якому разі не можна зробити самостійно! Для цього використовуйте допомогу професійної будівельної компанії, працівники якої мають відповідні дозволи.

Нарізки канавки як частина основної установки кондиціонування

У рамках базової служби для встановлення кондиціонерів ми проводимо ряд заходів, таких як встановлення встановлення фріна між блоками (довжиною до 3 м у лотку або в підготовленій перерві). Кожна будівля є індивідуальною, а іноді потрібна борозни - це додаткова оплачувана послуга, яку ми також надаємо нашим клієнтам. Кожен метр кілець кріпильної канавки в залізобетонному або інших матеріалах (наприклад, у цегли чи бетоні) оплачується додатково - для уточнення витрат, зв’яжіться з нами або перегляньте приблизний прайс -лист.

Канавка для встановлення кондиціонера - резюме та висновки

Підсумовуючи: переслідування стін для встановлення кондиціонера іноді неможливо через технічний стан стін. У цьому випадку варто вибирати портативні або інші кондиціонери, які також можуть ефективно знизити температуру в цій кімнаті, але не потребують такої роботи. Паз, якщо це можливо, і необхідно, повинна виконувати лише кваліфіковані фахівці.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину