G-BJ7EVSHQ1J

Що таке повітряні штори - принцип роботи

Категорії
Зміст
  1. Що таке повітряні штори?
  2. Як працює повітряна завіса? Принцип дії
  3. Як вибрати правильну повітряну завісу?
  4. Повітряна завіса - де вона буде працювати найкраще?

Що таке повітряні штори?

Як правило, повітряні штори розміщуються над входом у будівлю. Найчастіше ми зустрічаємо їх у торгових центрах, магазинах, спортивних залах чи офісних будівлях. Скрізь, де в вході є постійний рух, потрібні повітряні штори. Вони впливають на втрати тепла всередині будівлі взимку. Вони також необхідні при високих температурах для підтримки досить низької температури в магазині, галереї чи іншому місці. Тому повітряні штори можна використовувати цілий рік. Взагалі - виділити внутрішню частину будівлі від впливу зовнішніх факторів. Сюди входить: тепло, холод, вихлопні гази, пил, пил та різні види комах.

Як працює повітряна завіса? Принцип дії

Вся експлуатація повітряної завіси в системі кондиціонування базується на різниці між щільністю повітря та тиском вітру. Пристрій підірве вертикальний потік повітря безпосередньо вниз, мінімізуючи удар зовнішніх впливів. Більше того, якщо завіса має вбудований обігрівач, вона також виступає як додаткове джерело тепла. Щоб зробити пристрій повністю ефективним, його потрібно вибрати відповідно до будівлі. Існує кілька факторів, які визначають, яку модель вибрати.

Як вибрати правильну повітряну завісу?

Першим фактором, що впливає на вибір повітряної завіси, є негативний тиск у приміщенні. Щоб отримати відповідні параметри, подбайте про встановлення вентиляції. Ще одне питання - зовнішні фактори. Ми повинні врахувати силу вітру. Серед внутрішніх факторів опалення, вентиляція та місце встановлення штор відіграють важливу роль. Необхідно перевірити висоту, на якій вона буде розташована, і ширина решітки з пристрою. Спеціаліст, який займається встановленням таких штор, буде користуватися консультуванням, яка модель буде найбільш ефективною в тому чи іншому місці.

Повітряна завіса - де вона буде працювати найкраще?

Повітряні штори зустрічаються в багатьох місцях. Вони стають в нагоді, де б вхідні двері часто не були відкриті та закриті. Особливо ті, хто має великі розміри або обертається. Повітряна завіса забезпечить оптимальні умови всередині будівлі. Він не піддасть вас високим втратам тепла або лихоманки. У той же час повітря буде чистішим, ніж на вулиці. Це також важливий аспект використання повітряної завіси. Тож якщо ви не хочете величезних рахунків електроенергії або опалення, а також забрудненого повітря, то обов'язково придбайте цей пристрій для своїх приміщень. Його використовують велика кількість компаній та магазинів у всьому світі. Отже, якщо у вас його ще немає, вам обов'язково потрібно це змінити!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
14 днів на повернення товару
14 днів на повернення товару
Доставка по всій країні
Доставка по всій країні
Самовивіз з магазину
Самовивіз з магазину